Köp och sälj mammakläder

En mycket vanlig fundering under graviditeten är om man verkligen kommer att behöva mammakläder eller inte. Många tror att det går minst lika bra att fortsätta använda de vanliga plaggen i garderoben, men det går sällan hela vägen. I början av graviditeten och under den första tiden kan dina vanliga kläder fortfarande passa, men när magen börjar att växa kommer dina kläder att ha svårt att hålla jämna steg. Det finns många fördelar med mammakläder. Kläderna är mycket bekvämare runt magen och har dessutom en mycket snyggare passform. Om du sätter på dig en vanlig klänning med en stor mage kommer klänningen inte att falla snyggt. Mammakläder är utformade för att ha lite extra utrymme runt just denna del.

Men vad ska man då göra med alla mammakläder när man inte längre är i behov av dem? Varför ska man lägga pengar på mammakläder när man bara kommer att använda dem under en kortare period? Orsaken till att man ska använda mammakläder är naturligtvis för att få en bekvämare graviditet, men vi vet precis vad du menar. Det är mycket saker som kommer att behöva köpas in till bebisen och om man kan undvika extra kostnader är detta naturligtvis att föredra.

Köp mammakläder billigt

Visst kan du gå runt i snygga herrkläder under tiden som din mage växer, men du kommer troligtvis att tröttna rätt snabbt. Ett bra och billigt sätt att köpa in mammakläder på är genom att vända sig till annonssidor på nätet. Det finns många kvinnor som säljer sina mammakläder, eftersom de själva inte är i behov av dem längre. Eftersom kläderna används så kort tid är chansen även stor att de är i mycket gott skick. Vill du inte köpa plagg för plagg kan du kolla om du hittar hela paket begagnat. Det är inte alls omöjligt och väldigt prisvärt!

Sälj dina kläder när du är ”klar”

När graviditeten är över kommer magen fortfarande att vara rätt stor, så sälj inte alla dina mammakläder på en gång. När graviditetsmagen väl har börjat lägga sig kan det dock vara en god idé att bli av med alla mammakläder som ligger och tar plats i garderoben. Precis på samma sätt som du köpte dina kläder kan du nu sälja av dessa och låta dem gå vidare till ytterligare en blivande förälder. Kontrollera kläderna innan så att de är hela och rena och var ärlig med om det finns några skavanker eller hål som köparen kan behöva veta om.

Genom att köpa och sälja begagnat är du inte bara snäll mot din plånbok, utan du ser även till att minska konsumtionen och tillverkningen av kläder, vilket i sin tur även bidrar till en bättre miljö.

mts_point_pro