Kändisar som designar

Företaget Mom2Mom har i samarbete med olika kända personer skapat kollektioner för den medvetna gravida kvinnan som även gjort avtryck på den internationella modemarknaden.

2011 hade man ett samarbete med Isabel Adrian, en av fruarna i dokusåpan Hollywoodfruar. Adrian var högst delaktig i framtagandet av en ny kollektion mammakläder som alla kunde användas såväl före, under och efter graviditeten. Kollektionen kallade man ”Mom2Mom Love by Isabel”.

2012 var det dags för ett nytt samarbete, då tillsammans med skådespelerskan Sara Sommerfeld. Kollektionen 2012 hade tre inriktningar: Chic, Prep och Kvinnligt och innehöll plagg som vaxade jeans och kashmirjackor. Sara tog också fram ett yoga-set som var både funktionellt, sportigt och snyggt, med den för kollektionen karakteristiska fjärilen som symbol.

Active By Sweden är ett relativt nytt företag som bland annat tagit fram kollektionen som vänder sig främst till kvinnor som är gravida eller just fött barn. I kollektionen finns bl.a. tights, linnen och sportbehåar som alla är utformade med hänsyn till kroppen ständiga förändring under en graviditet. Detaljer som amningsinlägg samt extra vaddering i grenen gör att även gravida kvinnor kan känna sig säkra när de tränar.

mts_point_pro