Inköpsställen

Oavsett under vilken säsong man är gravid så finns det alltid ett antal basplagg som är bra att ha i garderoben. Ett par koftor i olika material och längd, tunna halsdukar och sjalar, ett eller två par mammajeans, bekväma skor och bra underkläder. Dessa olika basplagg går bra att kombinera med skjortor, tunikor, leggings och toppar som man kan köpa till allteftersom man växer.

Många väljer att köpa vanliga kläder i något större storlekar, det finns flera webbshops och modekedjor som har kollektioner som går upp till storlek 52-54. Ibland går det att använda vissa plagg även efter graviditeten, då många känner sig svullna och lite ömma ett tag efter förlossningen. Ett väldigt enkelt och smidigt sätt att köpa kläder på är att beställa från nätet. Det finns många bra nätbutiker att välja bland, och det är nästan alltid rea i en eller flera av dem. Ta gärna hjälp av de jämförelsesajterna som finns, där exempelvis Prisjakt vann pris som bästa söksajt 2017.

Tips på nätbaserade inköpsställen

  • PÅ asos.com kan man hitta kläder för alla storlekar och kroppsmodeller: Tall, Petite, Curve, Plus Size och Maternity. ASOS är en global marknadsplats för kläder med över 80 000 varumärken, bland dem sina egna.
  • momtobe.se
  • Hos mamalicious.com
  • mammashop.se
  • På boobdesign.se
mts_point_pro